Skip to main content

Erik Elzas, karikaturen

Met trefzekere hand, direct in inkt en zonder voorschets, maakt Erik Elsas in enkele minuten een zeer goed gelijkende karikatuur. Voor de omstanders is het fascinerend om te zien hoe uit een paar lijnen die niets lijken voor te stellen, de getekende persoon opeens naar voren komt. Een optreden van Erik Elsas is een groot succes op bedrijfsevenementen, beurzen, en andere festiviteiten.tek1

Erik Elsas kan ook een realistisch, gelijkend portret tekenen. Dat duurt nauwelijks langer dan een karikatuur.

Een tekening duurt ca 5 minuten, het formaat is 35 bij 50 centimeter.

Twee stoelen, bij voorkeur in een lichte ruimte (een enkel spotje in een overigens donkere zaal geeft erg harde schaduwen), een stopcontact voor zijn eigen licht en publiek zijn alles wat nodig is om deze spannende act te laten beginnen!
Frank Los

Frank Los, karikatuurtekenaar en stand up comedian.

Heeft u wel eens een optelsom gezien van een karikatuurtekenaar, een plezierdichter een clown en een stand-up comedian? Dan moet u Frank Los eens zien.
Hij lijkt wel niet goed snik, maar ondertussen weet hij precies wat hij moet doen om uw gasten te vermaken.

De rode draad in de act van Frank Los zijn de karikaturen die hij in een aantal minuten maakt. Hij maakt er tientallen in vier uur tijd! Frank gaat door de zaal op zoek naar nieuwe slachtoffers. Daaromheen kan er van alles gebeuren. Als een gericht projectiel weet hij zijn publiek –al improviserend te vermaken – te raken.

Ook kunt u een kijkje nemen op www.franklos.nl

tek3