Skip to main content

Naast de bedrijfsevents verzorgt Frits Events ook de personeelsfeesten, bedrijfsuitjes & particuliere feesten.

Voor deze gelegenheden kunt u de meest uiteenlopende zaken laten organiseren, verzorgen en uitvoeren. Op vele locaties in binnen- en buitenland is het mogelijk om uw wensen te realiseren.

Ook op het gebied van bedrijfsfeesten en particuliere feesten zijn er vele opdrachtgevers waarvoor wij regelmatig een compleet & uniek feest verzorgen.

Naast de organisatie van uw complete feest is het ook mogelijk dat wij uw eigen locatie ombouwen tot feestlocatie. Met onze grote voorraad podia, moderne decors, technische & audiovisuele apparatuur, vele meubels en accessoires veranderen wij uw eigen locatie tot een feestparadijs naar uw wensen.

Na de vele ervaringen hebben wij op het gebied van themafeesten een groot aantal thema’s standaard in de verhuur welke op alle vlakken naar uw wensen kunnen worden aangepast.

Naast deze voorraad van thema’s werken wij graag voor u een compleet nieuw thema uit om uw feest uniek en eigentijds te maken.

Omdat de mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en personeelsfeesten & particuliere feesten enorm groot is komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken.