Skip to main content

U bent voor uw bedrijfspresentatie, kick off van een nieuw product, een beurs of spectaculaire presentatie op zoek naar een bedrijf met organisatietalent, ervaring, energie en een onuitputtelijke bron van creativiteit?

Frits Amusement bedenkt, ontwerpt, organiseert & produceert met erg veel enthousiastme concrete concepten, grootse presentaties & vernieuwende creaties om uw wensen spectaculair te visualiseren!

Meerdere bedrijven hebben de afgelopen jaren het vertrouwen in ons gehad om hun wensen door ons te laten vervullen. Dit heeft geresulteerd in het ontwerpen en bouwen van beursstands, verzorgen van diverse productpresentaties, ontwerpen, bedenken en uitvoeren van spectaculaire grootse shows en het maken van originele bedrijfsfilms.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar onderscheidende & vernieuwende zaken waarmee onze creativiteit zeer scherp blijft. Elk project zien wij als iets bijzonders en streven ernaar om voor elk project een topresultaat te behalen.

Op alle verzoeken en wensen welke wij ontvangen verzorgen wij passende oplossingen en concepten. Met deze oplossingen en concepten maken wij van uw Beursstand een bijzonder visitekaartje, van uw Kick off een onvergetelijk moment en van uw presentatie een show van topniveau!

Bij het maken van oplossingen van uw wensen denken wij altijd aan het imago van het bedrijf, het doel welke deze wil bereiken en hoe deze zo origineel en positief mogelijk te kunnen uiten.

Laat u verrassen door onze veelzijdigheid, energie, creativiteit, betrouwbaarheid & organisatievermogen om uw bedrijfsevenement tot een succes te maken.

U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvende ontmoeting om uw wensen aan ons kenbaar te maken.

Bij Projecten & Producties ziet u een aantal zakelijke events welke wij hebben verzorgd.