Skip to main content

Zanger / DJ Entertainer Bob van Zandbergen

Entertainer Bob van Zandbergen is een ervaren allround DJ en zanger die voor elke gelegenheid een passende invulling heeft. Bij elke stijl en ieder thema is er een interactie tussen kleding en persoonlijkheden. Zowel avondvullend of als eenakter.

Bob van Zandbergen is in het bezit van meerdere licht- en geluidsets die aan te passen zijn op (bijna) elke situatie en lokatie.

Of het nu een bescheiden set moet zijn als achtergrondmuziek bij een diner, een presentatieset voor een meeting of een podiumset voor een (dans)feest. Alles is geplaatst in goed afgewerkte flightcases en er wordt alleen met kwaliteitsmerken gewerkt zoals Dynacord, JBL en Martin.

Dance Allround

Dance is natuurlijk een veel omvattende vorm. Vandaar ook dat het aangeboden genre aan dansbare nummers zeer breed is. Van ruige 70ers tot de meest recente clubhits vindt u terug in de lijst van Bob van Zandbergen.

De uit te voeren nummers kunt u compleet aanpassen aan uw eigen wensen / voorkeuren. De keuze is ruim.

Co goes Live

Meneer Co zorgt met zijn keyboard en presentatie(!!) voor enige vertwijfeling omtrent uw smaak voor muziek bij uw gasten. Zijn genre bestaat overwegend uit de beste Hammond-hits van Stef Meeders en liedjes waarop niemand zit te wachten, zoals: ‘Op een mooie Pinksterdag’ en ‘Ja zuster, nee zuster’.

Echter, door zijn enthousiasme en overtuiging van zijn eigen kunnen zal men (wellicht uit medelijden) toch in de stemming raken. Visueel een ijzersterke opening van uw feest, of in ieder geval een mooi schrikeffect voor uw gasten!!

Nautisch / kroegliederen

Na jarenlage omzwervingen over alle wereldzeeën zet Kapitein Blackeye eindelijk weer voet op Hollandsche bodem. Hoewel hij geen hoge dunk heeft van landrotten, neemt hij u mee op een muzikale reis over vele werelddelen en zal de avond eindigen in een tijdloze climax!

Easy listening, Jazz & Blues

Ideaal als achtergrond bij uw diner, borrel of als ‘starter’ van uw feest. Rustige Ballads, opbouwend naar slepende Blues en eindigend met licht dansbare Jazz.
Ook zeer goed inpasbaar bij een nachtclubachtige sfeer of thema.

Tex & Country

Back to the Wild, Wild West !! Op de grens van Mexico en Texas ligt het territorium van deze “Good Old Cowboy”. De echte sfeer van de Amerikaanse Country wordt aan u voorgesteld in vorm van slepende Country-ballads tot opzwepende Two-step. Muziek dus, van ‘Rhinestone Cowboy’ tot ‘Cotton Eyed Joe’!!

Smartlappen / Apres-ski

Van Oh oh Den Haag tot de betere Nederpop, van smartlappen tot de nieuwste skihut…..Sjakie heeft het allemaal in zijn repertoire. Of het nu om een half uurtje gaat of avondvullend moet zijn, deze rasechte Hagenees weet er altijd een groot feest van te maken! Deze act is wel zeer direct en confronterend. In combinatie met DJ een perfecte invulling voor uw feest!

Back to the Sixties

Heerlijk terug in de tijd, naar de zestiger jaren, toen er nog echte muziek bestond. Lekker ouderwets uit je dak met de hits van Elvis, de Beatles, Bill Haily en vele anderen.

Let’s go Grazy!

Thematische zang

Entertainer/zanger Bob van Zandbergen gaat internationaal! Veel van zijn optredens gebeuren in thematische stijl, zoals Arabian Nights, Reis rond de wereld, enz.

Presentatie

Bob van Zandbergen als presentator ?!…altijd weer iets vernieuwends.

Of het nu als zichzelf is of in een ludieke, humoristische animatievorm zoals bijvoorbeeld Haagse Sjaakie; voor elk evenement, elke voorstelling, iedere presentatie of braderie weet Bob van Zandbergen het publiek weer te boeien.

Marco Slinger DJ Entertainer

Een niet overheersende drive-in disco voor uw feest onder leiding van onze ervaren DJ entertainer Marco SlingerMarco is een echte muziekliefhebber die van uw avond een feestavond kan maken. Wij noemen deze DJ heel bewust DJ entertainer, omdat hij meer doet dan alleen muziek verzorgen. U denkt waarschijnlijk bij een DJ aan een persoon die met harde housemuziek de avond beheerst met zijn persoonlijke muziekkeuze.

Dat doet hij juist niet! DJ entertainer Marco Slinger is een DJ die naast de muziek, ook nog een stuk entertainment verzorgt op uw avond. De sterkste kant van onze DJ entertainer is dat hij inspeelt op uw wensen. Wilt u tijdens een diner dansant wat rustige misschien wat lichte klassieke muziek? Wilt u over het algemeen het geluid niet te hard of heeft u publiek dat niet graag op de dansvloer is….

Voor Marco Slinger is het geen probleem. Natuurlijk is het doel van de DJ om er een top feest van te maken. Maar wij passen ons aan, aan uw avond, welke moet voldoen aan uw wensen. En wij zijn pas tevreden als u dat bent. Tijdens de avond worden er leuke acts met het publiek gedaan zoals een limbo act, Blues Brothers act of een tropische kokosnotendans om maar een paar voorbeelden te geven. Uiteraard kunnen wij met onze muziekkeuze en presentatie op thema feesten inspelen.

Thema feesten als Westernparty’s, Tropicalparty’s, Fète Francaise zijn maar enkele voorbeelden waar wij onze presentatie en muziekkeuze feilloos op kunnen aanpassen. Marco Slinger DJ Entertainment komt met een nette geluidsset die niet opvalt en geen agressieve uitstraling heeft. Wij vinden enorme speakers die erg agressief voor de dag komen geen visitekaartje. De set is inclusief licht. Vanaf een statief zorgen 8 Parspots voor sfeer in uw feestgelegenheid en zullen later op de avond ritmisch mee knipperen met de muziek. Ook extra accessoires zoals spiegelbol, rookmachine en andere licht effecten leveren wij mee.

Marco Slinger  / DJ Johan

Johan maakte de opkomst en de glorietijd van het discotijdperk mee en weet als geen ander wat er nodig is om een feest de enige echte dicosfeer mee te geven. Meer dan 30 jaar ervaring met een grote diversiteit aan feesten en zijn grote repetoire van Dance Classics uit de 70’s, 80’s & 90’s staan aan de basis van zijn optredens om van elk feest een knalfeest te maken.

Een ding is zeker;
Het feest begint pas wanneer DJ Johan zijn gigantische collectie Discohits voorbij laat komen.

DJ Johan is al jaren lang een veel gevraagde DJ. In het hele land is deze ervaren DJ (en desgewenst presentator) met “Disco & Classics Show” te zien. Ook voor trouwerijen, kleine of grote feestjes is hij te boeken. DJ Johan is een professionele DJ, die al sinds 1973 actief is. Gepassioneerd als hij is en met een ongekend gevoel voor sfeer en muziek maakt hij van elk feest een knalfeest.

Met grote regelmaat is DJ Johan het bruisende middelpunt van de diverse feesten in en buiten Nederland. Met zijn unieke en vaak intuïtieve platenkeuze zorgt hij ervoor dat de dansvloer de gehele avond vol is. Maar ook op trouwerijen, grote en kleine feesten, bedrijfsfeesten, beachparty’s, campingfeesten enz. is DJ Johan veel gevraagd.

De muziek; van Rock & Roll, tot Faithless, van James Brown tot Robin S, van Soul tot House, van Funk tot New Wave; DJ Johan heeft het.

Zanger / DJ Entertainer Robert Den Brok

“Music” van John Miles is nog steeds één van zijn favoriete platen en uiteraard ook heel toepasselijk. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem (onder de rookworstlucht van Oss) ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek. Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later werd hij DJ in de plaatselijke kroeg. Na allerlei omzwervingen via diverse cafés, discotheken en radiostations besloot hij om uiteindelijk weer terug te keren naar de roots: de drive-in show.

Zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Naast het draaien van plaatjes met professioneel licht en geluid, bleek Robert ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als geintje, een paar keer meezingen met bevriende bands, is inmiddels een professionele activiteit geworden.robert1

Een avondje Robert den Brok betekent dan ook meer dan plaatjes draaien alleen! Een helder en duidelijk stemgeluid, een goede timing/muziekkeuze en het grenzeloze plezier wat hij in zijn werk heeft dragen bij een aan avond live top-entertainment!!! Ook op het gebied van DJ entertainment biedt Frits Amusement u een ruime keuze.
Heeft u verdere vragen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een optie plaatsen.

Ons advies is wel om uw DJ entertainer tijdig te boeken.