Skip to main content

Voor feesten en evenementen voor het jongste publiek verzorgen wij diverse vormen van clowns entertainment. De meeste clowns goochelen met de kinderen en maken van ballonnen de leukste figuren en beestjes.

Hieronder een overzicht van het aanbod op het gebied van clowns entertainment.

Clown Jibbe

Op bruiloften, feesten en partijen is Jibbe de clown graag aanwezig voor de kinderen. Voorzichtig komt Jibbe binnen, een beetje verlegen, wat onhandig maar bijzonder vriendelijk maakt hij contact met de kinderen. Elke gelegenheid om te lachen grijpt hij aan, en met zo nu en dan een trucje, dan weer eens jongleren, maar ook zeker met zijn innemende ballondieren die hij ter plekke figureert, maakt hij zijn aanwezigheid tot een feest.
Maar ook op braderieen of andere gelegenheden komt Jibbe graag langs om ballonnen te figureren voor de kinderen. Mocht u andere wensen hebben die u graag zou willen laten doen door Jibbe de clown is dit altijd bespreekbaar.

choco1

Kindertheater: Jibbe & Chocho zijn twee clowns maar vooral twee vrienden. Zij vergeten nooit wat van elkaar ….. tenminste ………………..
Een leuke kindershow vol humor, vriendschap en verrassingen. De show duurt ongeveer één uur.

Op verjaardagen, trouwerijen en andere (familie) feesten zal Jibbe de Clown de kinderen vermaken met grappen & grollen, goocheltrucs, jongleren en ballonfiguratie. Wanneer de kinderen het leuk vinden kan Jibbe ook spelletjes doen, liedjes zingen en/of gaan kleuren.

Afhankelijk van de grootte van de groep kinderen en/of de eventuele leeftijdsverschillen is het mogelijk om een duo te huren. Jibbe zal dan versterkt worden door Clown Chocho. Samen kunnen ze dan de kinderen (indien nodig in twee groepjes) gericht vermaken.
Mocht u zelf wensen of ideeën hebben over wat Jibbe met de kinderen zou kunnen doen, dan kunt u dat natuurlijk met Jibbe overleggen.

Clown ChoCho,

Clown ChoCho kan een optreden verzorgen met ballonnen, goochel en jongleertrucs. Dit optreden kan helemaal aangepast worden aan een thema. Bijvoorbeeld een vertrekkende leraar, vakantie die eraan komt, een jarige, een bruiloft, een dorpsfeest, noem maar op.

Elke gebeurtenis waar ChoCho komt optreden kan hij zijn show aanpassen op datgene wat er aan de hand is. Hij speelt daar op in samen met de kinderen. Eigenlijk bepalen de kinderen de show.

Theatershow van Jibbe & Choco

Clown ChoCho heeft samen met zijn vriendje Jibbe de Clown ook nog een leuke theatervoorstelling. ‘De rommeltent’ is de laatste theatershow. Hierin beleven ChoCho en Jibbe samen met de kinderen spannende en super leuke momenten.

Hij is weer helemaal nieuw en natuurlijk kom je niet meer bij van het LACHEN! Jibbe en ChoCho gaan op vakantie. Dat gaat niet zo maar hoor. Lachen gieren brullen voordat ze eindelijk eens weg kunnen. En dan zijn ze eindelijk in ‘Het Wilde Westen’. Ook de sinterklaasshow van ChoCho en Jibbe is enorm leuk.

Als opwarmer voor de entree van Sinterklaas komen Jibbe en ChoCho dan langs en zetten de boel alvast op zijn kop.
Een enorm leuke show met veel lachen geheel in het thema van sinterklaas.

jibbeco1

Clown Ries

Clownesk entertainment waarbij kinderen zich vergapen aan de kunsten van deze clown. Deze veelzijdig inzetbare professionele clown is voor ieder evenement een spetterende attractie en een ware publiekstrekker.

De kleurige ballonnen worden in een hand omdraai omgetoverd in allerlei prachtige beesten en … figuren, door deze ervaren ballonnenclown. Verbazingwekkend en origineel zijn de magische toverkunsten van onze goochelclown, de kinderen kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

CLOWN PICO KINDERSHOW

De Clown PICO kindershow heeft als rode draad “wat wil je later worden”. Net als de TV serie komen er diverse beroepen aan bod. Uiteraard zit er veel clownerie in en alle ingrediënten om de kinderen te vermaken.

Clown Spike

Clown Spike is een vlotte en moderne clown met veel gel in zijn haren! Van een te gekke goochelshow tot aan PR activiteiten, clown Spike vind heel veel leuk!
En de kinderen? Die willen altijd graag een handje geven en met clown Spike op de foto!

Schminkstand met clown(s)

Naast de clowns welke ballonfiguren maken en goocheltrucs met de kinderen doen, verzorgen wij ook clowns met een schminkstand. Bij deze stand kunnen kinderen zich laten schminken zoals zij dat graag zouden willen.

Ook het verzorgen en uitdelen van suikerspinnen en popcorn door een clown behoort tot de mogelijkheden.

Voor al uw verdere wensen staan wij u graag persoonlijk te woord.