Skip to main content

Artiesten

By 18 juni 2014Artiesten

Naast de verzorging van alle soorten van entertainers en bands, verzorgen wij ook alle artiesten op uw feest of evenement.
Hierbij kunt u denken aan vele artiesten welke dagelijks in de media verschijnen zoals Jan Smit, Gerard Joling, Frans Bauer, Lois Lane en nog vele anderen.

U kunt uw voorkeuren aangeven en wij zorgen ervoor dat de artiest naar wens live op uw feest optreedt.

Naast de vele bekende artiesten, willen wij u ook graag kennis laten maken met diverse minder bekende artiesten die ook op uw feest of evenement een spetterend optreden kunnen verzorgen.

Een aantal voorbeelden vindt u op deze pagina.
Bob van Zandbergen – Robbie Williams Tribute

Het meest indrukwekkende concert dat Robbie Williams ooit heeft gegeven : “For one night, and one night only !” Deze tribute is een aaneenschakeling van
memorabele delen uit het concert en de daar gezongen nummers, die entertainer Bob van Zandbergen live ten gehore zal brengen. Haal de herinneringen weer op met nummers als : Have you met Miss Jones, Mack the Knife, Mr. Bojangles, One for my Baby, Beyond the Sea, Let’s face the Music and Dance, Straighten up and Fly right, Things, Ain’t that a Kick in the Head en het onvergetelijke It was a very good Year !

Zoals het concert eindigde zal ook de tribute na ca. 45 minuten sluiten met een gezamenlijk ‘My Way”.

Robbie and his Angels

Dé Nederlandse Robbie Williams act, compleet met kenmerkende kuif en tatoeages: Super swingende Robbie Williams act waar de vonken vanaf vliegen. Een ongekende live show van een half uur met grote hits als ‘Let Me Entertain You’, ‘Rock DJ’, ‘Millennium’ en ‘Angels’. In een handomdraai zet deze topzanger het publiek naar zijn hand: ‘For the next thirty minutes, your ass is mine!’. De twee beeldschone ‘Angels’ van Robbie zorgen voor een spetterende geheel op maat gemaakte choreografie.

Mogelijkheden

Robbie and his Angels
Robbie and his Angels is ontstaan nadat Robin was gevraagd voor de tribute band night in Ahoy Rotterdam in 2004. Met een spetterende opening van de avond heeft hij samen met zijn waanzinnige liveband in 4 liedjes Ahoy ingepakt. Daarom heeft hij nu Robbie and his Angels ontwikkeld: een tapeact van 30 minuten met 2 danseressen.

Robbie samen met zijn Big Band
Een geweldige show van Robbie samen met zijn 10 koppige big band. Haal de legendarische ‘Sing While You’re Winning’ show in huis die Robbie Williams heeft opgevoerd in The Royal Albert Hall.
fritsangels
Duur optreden
Robbie and his Angels zullen een onvergetelijke show verzorgen van 30 minuten. Bijzonderheden: de bijzondere act vereist een podium van 4 bij 3 meter (30 cm hoog), zodat Robbie en his Angels zo goed mogelijk gezien worden. Een geluid- en lichtset is niet bij de prijs inbegrepen, zorg dus dat op uw locatie een professionele geluid- en lichtstallatie aanwezig is (A set).

Gerard Vriezen: Andre Hazes Look a Like / imitatie

Gerard Vriezen is een groot fan van André Hazes vanaf het prille begin. Op alle feesten, evenementen en partijen vermaakt Gerard uw gasten met zijn Andre Hazes imitatie.
Uiteraard zingt hij de mooiste nummers van André Hazes. Gerard had de eer om in Utrecht de opening te verzorgen bij de film van André Hazes Zij Gelooft in Mij.

Dit alles werd toen opgenomen door TV Utrecht en in verschillende nieuwsuitzendingen uitgezonden. Dus heeft u een feest groot of klein dan moet u bij Gerard Vriezen zijn.
gerard1