“Music” van John Miles is nog steeds één van zijn favoriete platen en uiteraard ook heel toepasselijk. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem (onder de rookworstlucht van Oss) ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek. Vier jaar later runde hij al zijn eigen (illegale) radiostation. Een paar jaar later werd hij DJ in de plaatselijke kroeg. Na allerlei omzwervingen via diverse cafés, discotheken en radiostations besloot hij om uiteindelijk weer terug te keren naar de roots: de drive-in show.

Zijn grootste hobby is het vermaken van mensen. Daarbij wordt dan ook alles uit de kast getrokken. Naast het draaien van plaatjes met professioneel licht en geluid, bleek Robert ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als geintje, een paar keer meezingen met bevriende bands, is inmiddels een professionele activiteit geworden.

Een avondje Robert den Brok betekent dan ook meer dan plaatjes draaien alleen! Een helder en duidelijk stemgeluid, een goede timing/muziekkeuze en het grenzeloze plezier wat hij in zijn werk heeft dragen bij een aan avond live top-entertainment!!! Ook op het gebied van DJ entertainment biedt Frits Amusement u een ruime keuze.
Heeft u verdere vragen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een optie plaatsen.

Ons advies is wel om uw DJ entertainer tijdig te boeken.

robert1