Skip to main content

Ballondecoratie

Voor uw bruiloft, feest of evenement verzorgt Frits events de mooiste ballondecoraties. In vele vormen en kleuren maken wij de mooiste creaties naar uw wens.

De balloncreaties die wij maken, zijn van een goede kwaliteit ballonnen. Voor elke creatie gebruiken wij een stevige latex ballon die standaard in een pearl of metallic uitvoering is.

Uw feestruimte, locatie of partytent kunt u laten voorzien van een ballonnen plafond. In de ballonnen is het mogelijk om water, confetti of een ander leuk product te doen.
De gasten vinden het altijd toch erg leuk om een ballon te laten knallen, de verrassing is dus alleen nog maar groter als er dan iets uit de ballon komt.

Voor een onthulling maken wij ballonnenmatten gevuld met helium. Op het grote moment kunt u het lint doorknippen, waardoor de ballonnen mat omhoog gaat of zelfs wegvliegt. Deze ballonnenmatten zijn zeer flexibel waardoor het mogelijk om ze ergens omheen te maken. Ook als deze matten om een object heengemaakt zijn, kan deze vrij de lucht in.

Ballonnenmatten kunnen wij maken in de kleuren van uw bedrijf of in sommige gevallen uw logo namaken. Ook neutrale matten met teksten erin behoren tot de opties.

Indien u interesse heeft in een ballonnenmat, vernemen wij graag u wensen zodat wij geheel vrijblijvend voor u een prijsopgave op maat kunnen maken.

Contact opnemen